All typ av däckreparation i Göteborg

Är du i behov av däckreparation i Göteborg? Välkommen till oss på BestDrive Orrekulla för hjälp med punktering och andra typer av däckreparationer! Vi är experter på däck och utför all typ av däckservice. Kom in till oss med dina punkterade däck, pyspunka eller om däcken har drabbats av någon annan skada, så ser vi till att du får valuta för pengarna.

 

Däckreparation i Göteborg – av högsta kvalitet

 

Med vår kompetens när det kommer till däckreparation lovar vi att göra allt vi kan för att reparera dina skadade däck så de rullar länge efter reparationen. Om däcken är så pass skadade att vi anser att de inte går att rädda rekommenderar vi dig självklart till nya däck som passar din körstil, bil och plånbok. Detta gäller framförallt om det finns tydliga sprickbildningar i gummit (vilket kan orsakas av att man under en lång tid kört med för lågt lufttryck i däcken), skador eller om kanttråden är deformerad. Om däckets gördel är ordentligt skadat kan det också vara svårt att rädda däcken. Hör med oss så vägleder vi dig till rätt val. I många fall går däcken att rädda.

 

Hur upptäcker jag en punktering på mina bildäck?

 

Om ett däcks profil är lägre än övriga däck är detta ett tydligt (och synligt) kännetecken på att det kan ha drabbats av punktering. Om bilen generellt sett känns svår att styra kan det också bero på att ett/flera däck har tappat luft, en så kallad pyspunka, smygpunka eller pyspunktering.

Om du plötsligt skulle tappa kontroll på bilen kan det vara ett tecken på att något däck hastigt har tömts på luft. Du bör då omedelbart sakta ned farten och byta däck. Du kan också ringa oss på 031-775 80 50 om du plötsligt råkar ut för en punktering och behöver guidning.

Idag finns det också modern däcktrycksövervakning i form av TPMS som står för Tire Pressure Monitoring System. Sedan 2014 är alla nya bilar utrustade med detta, men skulle du ha en bil modell äldre och vara intresserad av detta kan vi på BestDrive Orrekulla hjälpa dig att installera ett TMPS-system. På så sätt får du koll på lufttrycket i däcken. PÅ de nyare bilarna med inbyggt TPMS syns däcktrycket direkt på bilens instrumentpanel.

 

Varmt välkommen in för rådgivning eller för din däckreparation i Göteborg!

Kontakta oss:

Amhults Däck i Orrekulla AB
Orrekulla Industrigata 13-15
425 36 Hisings Kärra

 

Ring oss på: 031-222 444

Mail: info.orrekulla@amhultsdack.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 08.00 – 17.00.
Fredag: 08.00 – 16.30.

Avvikande öppettider
Fredag 22/12: 8:00 – 15:00
Måndag 25/12: Stängt
Tisdag 26/12: Stängt
Onsdag 27/12: 8:00 – 15:00
Torsdag: 28/12: Stängt
Fredag 29/12: 08:00 – 15:00
Måndag 1/1: Stängt