Däckservice i Göteborg – och mycket mer.

Behöver du nya däck, hjälp med däckbyte eller annan däckservice i Göteborg? Varmt välkommen in till oss på BestDrive Orrekulla på Hisingen. Vår däckverkstad finns på Orrekullavägen 15B som dessutom är fullt utrustad för att kunna ge din bil komplett service med allt från byte av batteri och fälgar till service av bromssystem med mera. Dessutom kan vi tryggt förvara dina däck i vårt däckhotell tills det är dags för nästa däcksäsong.

 

 

Om vår däckservice i Göteborg

BestDrive Orrekulla ingår i BestDrives däckkedja, ett dotterbolag till Continental Däck Sverige AB. Våra erfarna medarbetare värdesätter kvalitet, professionalitet och hög personlig service och självklart också i slutändan en nöjd kund. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du tar del av vår bil- och däckservice i Göteborg och därför delar vi gärna med oss av den kunskap vi besitter kring däck och bilar. Genom att enbart erbjuda premiumdäck arbetar vi också för att fler bilar ska rulla säkrare runt om i landet. Du har väl testat vår kalkylator som jämför bromssträckan för premiumdäck med budgetdäck?

 

Snabbt, säkert och professionellt

På BestDrive Orrekulla har vi alla originaldelar i vår verkstad och om vi mot förmodan inte skulle ha det du behöver kan vi enkelt beställa in rätt delar via en närliggande aktör. Utan att tumma på säkert och professionellt utförande kan vi därför säkerställa en snabb hantering av din bil och dina däck.

 

Dags för byte av däck?

Under däckbytarsäsong har vi självklart full bemanning i vår verkstad för att kunna erbjuda dig snabb däckservice i Göteborg. Allt för att du ska kunna rulla på rätt däck i rätt tid – tryggt, och säkert.

Kontakta oss:

Amhults Däck i Orrekulla AB
Orrekulla Industrigata 13-15
425 36 Hisings Kärra

 

Ring oss på: 031-222 444

Mail: info.orrekulla@amhultsdack.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 08.00 – 17.00.
Fredag: 08.00 – 16.30.

Avvikande öppettider
Fredag 22/12: 8:00 – 15:00
Måndag 25/12: Stängt
Tisdag 26/12: Stängt
Onsdag 27/12: 8:00 – 15:00
Torsdag: 28/12: Stängt
Fredag 29/12: 08:00 – 15:00
Måndag 1/1: Stängt