Hög tillförlitlighet och minimalt stillastående ger bättre affärer

På BestDrive Orrekulla kan vi hjälpa dig som företagare med en helhetslösning för ditt totala däckbehov, alltifrån däckskifte till förvaring av dina däck, inköp av nya däck, jour, punktering och hjulinställning. Dagens samhälle ställer höga krav på oss som företagare och där bilen är ett viktigt arbetsredskap är det avgörande att din företagsbil rullar problemfritt för att din verksamhet ska hålla en hög nivå. Vårt jobb är att säkerställa högsta och bästa möjliga drift på dina bilar avseende allt däckrelaterat.

 

En smidig däckaffär

Vi värdesätter kvalitet, en hög servicenivå och professionalism i allt vi gör. Vår ambition är att göra allt inom däck så enkelt och smidigt som möjligt för dig som företagare. På BestDrive arbetar vi med de bästa däcktillverkarna och tillhandahåller testvinnande däck från bland annat Continental och Gislaved. Vi har ett brett produktsortiment som passar företag av alla storlekar och plånbok.

 

Flexibel tidsbokning

Vår flexibla tidsbokning innebär att vi kan boka in tider med era förare inför säsongen. Passar det bättre kan vi avsätta tid i vår arbetskalender där ni fritt vår välja vilka tider ni vill komma och skifta era däck genom drop-in.

Vi kan hjälpa dig med följande fordon i din fordonspark:

Personbilar

Arbetsbilar och lättare lastbilar

Tunga lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och jordbruk

Mindre fordon såsom grönytemaskiner, släpvagnar, ATV och MC

 

Tunga fordon

För dig med tunga fordon som lastbil, buss, entreprenad- eller jordbruksmaskiner i din fordonsflotta erbjuder vi dig:

Regelbunden däckkontroll och underhåll av er fordonspark

Dygnet-runt jourservice för breakdowns, punktering och skifte, både utmed vägen och i vår verkstad

Ett gediget produktsortiment med däck från de ledande däcktillverkarna

Hör av dig

Vi kommer gärna ut och träffar dig för att se hur vi bäst kan hjälpa dig utifrån dina behov. Kontakta oss nedan om du vill veta mer.

031-222 444

butik.goteborg@bestdrive.se

Orrekullavägen 15B, 425 37 Hisings Kärra